"tegenstribbelen is zinloos. Loslaten is het devies. overgave is het antwoord, vervoering het resultaat."

- 3oor12 over BMO LIVE -

De Volkskrant 02/02/2013

"Door de grote variatie aan filmstijlen die uit de hoge hoed worden getoverd, blijft het gehele optreden interessant. B-Movie Orchestra trapt af met Italiaanse actie, swingt verder naar de casino's en showgirls van Las Vegas en kan natuurlijk spaghetti westerns als The Good, The Bad and The Ugly niet overslaan. De filmbeelden die op een groot scherm achter de band worden afgespeeld zijn zo gemonteerd dat ze perfect op de muziek aansluiten." - Roar.nl

"Rauw, rusteloos, erotisch en vooral: onvergetelijk"

Cinema Oostereiland - "Een filmmuziekervaring die zich dwars door je ogen en oren boort."

DagBlad van het Noorden - "Cinematic Fever Girls, die de muziek nog een extra climax bezorgen. Er wordt gedanst. Er wordt gekeken en geluisterd."

High Life CD recensie (4 uit 5 sterren) - "Eigenlijk moet je dit orkest zien spelen."

Live XS - "Een cinematografische B-Movie-beleving op A-kwaliteit.

De Pers "Nummer 1 van 5 redenen om naar het IFFR te gaan: B-Movie Orchestra "Sinds een paar jaar is B-Movie Orchestra een feit en speelt de groovy bigband zalen plat, terwijl ze worden bijgestaan door een VJ die heerlijke cinematografische beelden op het publiek afvuurt."

Apeldoorn Buzz - "Prachtige arrangementen, goede blazers, ijzersterke timing, een percussionist waar de lol in zijn werk werkelijk vanaf droop, bij tijd en wijle een lekker aanzwellend Hammondgeluid of een vet wah-wahpedaaltje en een loepzuivere 'oeh' en 'ah' zingende zangeres."

Lust For Life - "Muziek bij B-films uit de jaren '60 en '70 mag gerust een genre apart worden genoemd. B-Movie Orchestra laat deze soundtracks met veel liefde voortleven, zowel op het podium als op het pas verschenen album The Ultimate In Thrilling, Erotic and Raunchy Filmmusic!! Volume 1."

EssensiE - "Dames en heren, maak kennis met een volstrekt unieke popsensatie, met de ultieme B-film ervaring. Spannend, erotisch en een beetje ranzig. Kortom, B-movie Orchestra!"

KindaMuzik - "Met zijn B-Movie Orchestra brengt hij de opwindende filmmuziek uit de jaren zestig en zeventig opnieuw tot leven."

Score - "Een concert van The B-Movie Orchestra is een ware belevenis. De nieuwe cd van The B-Movie Orchestra."

Volkskrant - "Films die het net niet hebben, maar vol zitten met fantastische muziek. Dat is het kleurrijke, spannende en voor velen onbekende repertoire dat drummer en producer Baz Mattie met zijn twaalfkoppige band The B-Movie Orchestra voor het voetlicht brengt."